Uitbetaling via PayPal – Zo werkt dat

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om wat extra PayPal geld te verdienen, zijn betaalde enquêtes misschien iets voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een computer en wat vrije tijd om vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen.

Maar hoe krijg je je verdiende saldo uitbetaald? Een handige manier om dit te doen is via PayPal. PayPal is een online betaalsysteem waarmee je veilig geld kunt verzenden en ontvangen.

Voorbeeld van PayPal saldo na uitbetaling enquêtepanel

Enkele betaalde enquêtepanels betalen alleen uit via PayPal en niet via een normale bankrekening.

Vaak gaat dit om internationale panels. Daar is het veel gebruikelijker om via cheque of PayPal uit te betalen. Payoneer wordt ook vaak gebruikt.

PayPal is vaak niet de enige optie. Je kunt je saldo meestal ook in cadeaubonnen laten uitbetalen. Maar soms wil je gewoon geld ontvangen.

Hier lees je hoe je de betaalde vragenlijsten via PayPal kunt laten uitbetalen.

Wat is PayPal?

PayPal kun je zien als een online bankrekening. Anderen kunnen er geld op storten en jij kunt zelf ook online betalingen doen van het saldo op je PayPal rekening.

Bij PayPal hoef je geen moeilijk rekeningnummer te onthouden. Je e-mail adres is namelijk je rekeningnummer!

PayPal rekening openen

Heb je nog geen PayPal account? Geen probleem! Het openen van een PayPal rekening is gratis en erg makkelijk. Je hebt daarbij een kopie van je ID-kaart nodig om een rekening te kunnen openen. Het werkt hetzelfde als bij het openen van een normale bankrekening.

Uitbetaald worden via PayPal

Zodra je de uitbetalingsgrens hebt bereikt bij één van de enquêtepanels kun je je PayPal ID invullen. Dat staat gelijk aan het e-mail adres waarmee je ingeschreven staat bij PayPal.

Betalen met PayPal

Je kunt PayPal ook gebruiken om online betalingen te doen. Als je bij een webwinkel iets koopt dan kun je bij het afrekenen de betaalmethode kiezen.

Wanneer je in Nederland of België woont dan kies je hier meestal voor iDeal of Bancontact. Maar veel webwinkels bieden ook betalen via PayPal aan.

Als je kiest voor betalen met PayPal dan kun je het geld overmaken door in te loggen met je e-mail adres en je PayPal wachtwoord. Ook moet je ter beveiliging nog een code intypen die per SMS of telefoon wordt gestuurd.

Geld opnemen van PayPal

Het is ook mogelijk om het geld van je PayPal rekening over te maken naar je gewone bankrekening.

PayPal voor betaalde enquêtes

Wil je graag starten met betaalde enquêtes en heb je nog geen PayPal account? Geen probleem. Je kunt gewoon alvast beginnen met verdienen. En tegen de tijd dat je je saldo wilt laten uitbetalen kun je alsnog een PayPal rekening openen.

Bekijk de lijsten van best betaalde enquêtes in Nederland en België.