Gratis cadeaubonnen verdienen? Start direct

Wat veel mensen niet weten is dat je heel makkelijk gratis cadeaubonnen en zelfs geld kunt verdienen door korte vragenlijsten in te vullen. Ook kun je gratis testproducten ontvangen als je dat wilt! 

Kun je echt zo makkelijk aan gratis cadeaukaarten komen? Jazeker. Bedrijven zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Ze zitten met allerlei vragen en betalen jou graag geld of cadeaubonnen in ruil voor jouw antwoorden.

Dat heet marktonderzoek

Zo willen ze graag weten wat je van de producten vindt die je in de supermarkt koopt. Welke smaak chips je het lekkerst vindt of naar welke radiozenders je luistert. 

Gratis producten en geld verdienen

Soms sturen ze jou gratis producten om te testen. zoals nieuwe snacks of verzorgingsproducten. 

Voor elke vragenlijst die je invult ontvang je een beloning. Deze ligt meestal tussen de €2,- en €7,-. Sommige langere vragenlijsten leveren zelfs €20,- op!

Zodra je tegoed €10,- of meer bedraagt kun je een uitbetaling aanvragen. Je kunt dan een cadeaukaart naar keuze uitzoeken. Of het bedrag laten uitbetalen op je bankrekening.

€600,- per maand verdienen met enquêtes?

Is het mogelijk om € 600,- per maand te verdienen met enquêtes? Wij rekenen het voor je uit:

  • €600,- per maand is hetzelfde als € 20,- per dag
  • Stel dat je slechts € 2,- per enquête verdient
  • Dan moet je per dag 10 enquêtes invullen, je verdient dan € 20,- per dag

Het slechte nieuws is dat er meestal niet zo veel vragenlijsten per dag beschikbaar zijn.

Het goede nieuws is dat je je bij meerdere panels tegelijk kunt inschrijven. Je krijgt dan meer uitnodigingen in je mailbox. Zo spaar je sneller naar die € 600,- per maand toe!

Meld je hieronder aan en begin direct met verdienen!

Andere manieren om aan gratis cadeaubonnen te komen

Gratis cadeaubon voor je verjaardag

Eén van de makkelijkste manieren om aan gratis cadeaubonnen te komen is door erom te vragen. Bijvoorbeeld voor je verjaardag. Een cadeaubon is zo geregeld, dus makkelijk om te geven. En voor jou is het ook fijn, want je kunt rustig nadenken wat je ervoor zou willen gaan kopen. 

Veel online webshops verkopen cadeaubonnen. Deze kun je ook makkelijk online inwisselen. Bekende webshops met een groot assortiment zijn Bol.com, Zalando en Wehkamp. 

Weggeefacties en wedstrijden

Bedrijven organiseren regelmatig een weggeefactie op social media. Je kunt deze acties vinden door op Instagram te zoeken naar hashtags als #contest #weggeefactie of #giveaway

Weggeefacties zijn lastig te vinden. Daarnaast maak je vaak maar een kleine kans. Want hoe hoger de prijs, hoe meer mensen meedoen en hoe kleiner de kans dat je wint. 

De beste manier om shoptegoed bij grote webwinkels te verdienen is door betaalde enquêtes in te vullen. Je bepaalt zelf wanneer je vragenlijsten invult en hoe veel. Een ideale manier van bijverdienen!